Zoo és molt més que un estudi de disseny gràfic i multimèdia ubicat a Vic. Creem projectes globals de comunicació. Treballem amb conceptes clars, una gràfica simple i sobretot bones idees, aplicades a qualsevol suport, ja sigui físic, audiovisual o interactiu.

Zoo Studio

  Disseny editorial
  Andbank ens ha encarregat el disseny de la Memòria Anual 2015, un disseny marcat per un briefing on es prioritza la serietat i la formalitat, amb detalls de distinció i de modernitat.
  0
  Packaging
  Conduru es una xocolata exclusiva que prové d’una petita plantació de cacau de Brasil. Amb aquest cacau s’han produït 100 cilindres de xocolata d’1 kg per obtenir una sèrie limitada de 100 packs. El primer dels quals va ser entregat a Pierre Hermé, triat el millor pastisser del món 2016 a la ceremonia del World’s 50 Best Restaurants que va tenir lloc a Nova York.
  0
  Disseny de la nova identitat
  Disseny de la nova identitat de Bofill. El briefing està orientat en donar un nou enfoc al seu únic producte, la llonganissa Bofill. En aquesta nova etapa de la marca, el client vol afegir una nova característica al producte, la de ser una llonganissa ecològica. La màxima qualitat i la producció ecològica faran de Bofill una de les llonganisses amb més prestigi del món.
  0
  Disseny editorial
  El Celler de Can Roca, el millor restaurant del món segons la llista “The World’s 50 Best Restaurants” els anys 2013 i 2015, va tancar durant un mes per anar amb els 35 membres de l’equip de gira per Mèxic, Colòmbia i Perú. Aquest viatge va ser documentat amb l’objectiu de publicar un llibre de l’experiència i les receptes creades expressament per a aquesta gira.
  0
  Disseny de trofeus
  El World Chocolate Masters, el concurs de mestres xocolaters més prestigiós del món ens va encarregar el projecte per dissenyar la línia de trofeus de l’edició 2015. Per la nostra proposta utilitzem materials nobles, vidre i fusta, ambdós materials estàn treballats a mà.
  0
  Packaging
  Snowmold és la manera que ha escollit el pastisser Miquel Guarro per felicitar el Nadal d’aquest any 2015.
  El disseny del projecte està inspirat en una de les formes representatives del Nadal, el fractal de neu, que pren protagonisme dins i fora del packaging. 
  0
  Imatge corporativa i web
  Hotel Mas La Ferreria és un petit hotel de la Vall de Bianya, a la Garrotxa, ubicat en una casa que data de finals del s. XIV. El nom li ve de l’ofici que tenia el primer propietari del qual es té constància, en Bernat Pagès, ferrer. 
  0
  Disseny editorial
  La Chocolate Academy és l’escola de formació per a professionals de Barry Callebaut. Cada any ofereix un ampli ventall de cursos per a professionals del món de la xocolata i la pastisseria. El 2012 vàrem rebre l’encàrrec de realitzar el disseny d’aquest catàleg tan singular.
  0
  Interiorisme i disseny industrial
  Interiorisme i disseny de mobiliari per a escola de xocolateria per a professionals. En la reforma es van unir espais que tenien usos diferents, i a l’hora de plantejar l’interiorisme vam optar per emfatitzar aquest concepte, seguint amb l’estètica industrial però donant un caràcter diferent a cada estança amb un únic fil conductor, els colors àcids.
  0
  Packaging
  Disseny de packaging per la presentació de l’oli d’oliva ecològic Ros Caubó, en edició limitada de 100 unitats per a distribuïdors. Per transmetre el caràcter ecològic del producte, utilitzem dues peces de fusta d’olivera i una part interior, feta manualment, a partir de pasta de paper. Les dues parts es fixen amb cordill de cànyem.
  0
  Imatge corporativa
  Executive Meditation és una empresa dedicada a la meditació avançada, orientada a executius i empreses. 
  En el disseny del logotip hem volgut fer explicita la unió dels dos conceptes que componen el naming i que a priori semblarien oposats, la meditació i els executius.
  0
  Packaging
  Disseny del packaging per a la nova col·lecció de receptes de l’artista xocolater Miquel Guarro.
   
  El pack conté dos llibres de receptes inspirats en els contes tradicionals, tant en el disseny i en els textos de presentació, com en la tipografía i els acabats –amb els cantells roms i el llom de tela–. Conté també una espatulina.
  0
  Imatge corporativa
  Ilustrarium és una botiga online on es poden trobar il·lustracions contemporànies inspirades en la bellesa dels contes infantils.

  El concepte i disseny del logo estan creats a partir d'una varietat de colors i textures, i combinen la geometria bàsica i la desproporció tipogràfica, tots ells característics del context infantil.
  0
  Disseny de marca i packaging
  33/35 Studio és un espai de creació i innovació en gelateria i xocolateria.
  El logotip transmet imatge de laboratori, d’experimentació i de desenvolupament per aconseguir nous productes.
  0
  Campanya Innovacat 2014
  Identitat per als Premis Innovacat. Es premien la innovació i la creativitat aplicades al món de l’empresa. Sota el títol “Un lloc per a les grans idees” s’ha representat la diversitat de projectes empresarials amb bombetes diferents i que es troben en un mateix lloc.
  0
  Disseny de marca i packaging
  Rocarell és un oli d’oliva ecològic i també és el tipus de sòl de la finca on creixen les oliveres.
  0
  Disseny de producte
  Disseny d’una safata inspirada en els calaixos de fermentació del cacau. Els bombons es sobreposen en un metacrilat que permet veure els grans de cacau. La presentació era nocturna i la caixa es va equipar amb llums led que retroil·luminen el cacau.
  0
  Concepte i disseny de packaging
  Tocantins és una xocolata que prové d’unes petites plantacions de cacau al delta de l’Amazones. La producció és limitada i reservada exclusivament als “World’s 50 Best Restaurants”. El packaging per a la presentació és de pasta de paper tancat amb cordill i lacre, evocant a un origen remot amb una faixa que li aporta exclusivitat.
  0
  Disseny de marca i packaging
  Ros Caubó és un oli d’oliva ecològic 100% arbequina.
  El disseny de la marca està inspirat en la tradició del comerç marítim i en els instruments de navegació. L’envàs combina recursos estètics de mitjans del segle xx amb la gràfica més actual. La càpsula taronja contrasta amb la gamma de colors orgànics per donar-li personalitat.
  0
  Disseny de marca i packaging
  Disseny de marca i disseny de packaging per la línia super premium Natura Diet de Dingonatura. És un producte holístic per a mascotes basat en una alimentació natural, sana i equilibrada.
  0
  Disseny de catàleg
  0
  Naming, imatge corporativa i web
  Naming, imatge corporativa i pàgina web e-commerce de productes d’alimentació de qualitat. El disseny del logotip és el resultat d’actualitzar la gràfica clàssica i tradicional dels colmados. La doble “o” aporta dualitat en el significat i al mateix temps personalització.
  0
  Imatge corporativa
  Disseny d'imatge corporativa per a centre de psicologia.
  0
  Naming, disseny de marca i packaging
  Concepte, naming, disseny de marca i disseny de packaging per a la nova línia de productes Artbox per la marca Alpino.
  0
  Naming, imatge corporativa i web
  Naming, imatge corporativa i website per a assessoria urbanística on-line. Nom resultant de la contracció de les paraules arquitectura i assessorament. La q entre consonants li dona personalitat i gràficament és l’element singular de la marca.
  0
  Disseny catàlegs
  Disseny de catàleg-dossier per els contractes de manteniment. Aquests catàlegs tenen una doble funció, contenent les condicions del contracte de manteniment i alhora publiciten els contractes superiors.
  0
  Naming, imatge corporativa i web
  Naming, imatge corporativa i pàgina web per a empresa de productes de manualitats i arts plàstiques. Inspiració és una influència a la creació, que personalitzem amb dues N. L’asterisc simbolitza l’espontaneïtat i la creativitat. El cromatisme vol transmetre la varietat de productes enfocats majoritàriament a un públic femení.
  0
  Packaging
  Disseny de packaging de postres realitzat per el restaurant amb estrella Michelin Hisop per el menú de cap d'any. El producte forma part, juntament amb altres plats, d'un menú de catering gourment que es ven a Vila Viniteca. La premisa era que el mateix packaging havia de ser el recipient per servir a la taula.
  0
  Naming i imatge corporativa
  Imatge corporativa i naming per a centre de fisioteràpia de Barcelona. Amainar, a part de significar que minva el vent i la pluja també és sinònim de calmar. Fonèticament és suau, agradable i tranquilitzador, connota benestar. Gràficament adopta formes suaus amb la repetició d'una a personalitzada, clara i oberta, la filosofia del centre.
  0
  Stand
  Disseny de l'stand de Can Duran per a la fira Alimentaria. Es planteja un espai obert enfocat al fluxe de visitants on destaca el producte en vitrines il·luminades.
  0
  Projecte global
  Imatge corporativa i interiorisme pel restaurant Cinc Sentits de Barcelona.
  0
  Imatge corporativa
  Disseny d'imatge corporativa i disseny de packaging per empresa d'il·luminació i decoració.
  0
  Imatge corporativa
  Naming i imatge corporativa per empresa d'innovació, eficiència i mecatrònica.
  0
  Packaging
  Disseny de packaging per a la marca de cosmètica Bhaskara.
  0
  Packaging
  Disseny de packaging promocional, d'edició limitada, del xocolater Rubén Álvarez per Chocovic.
  0
  Disseny editorial
  Llibre d'agraïment a Pep Guardiola escrit per més de 900 autors anònims a través de l'iniciativa social www.graciespep.cat sorgida a internet.

  Edició limitada de 21 exemplars. Lliurat a Pep Guardiola, entrenador del FC Barcelona, la diada de Sant Jordi de 2011.
  0
  Sit Magazín
  Disseny del magazín Sit per la marca de seients col·lectius d'ús public Figueras International Seatings Barcelona.
  0
  Imatge corporativa
  Imatge corporativa per a assessoria juridicolaboral i fiscal.
  0
  Packaging
  Disseny de packaging per a productes tradicionals de qualitat.
  0
  Imatge corporativa
  Imatge corporativa per a Restaurant amb Estrella Michelin.
  0
  Imatge corporativa
  Imatge corporativa per a empresa de productes de control d’accés i presència.
  0
  Packaging
  Disseny de packaging pel restaurant Cinc Sentits de Barcelona.
  0
  Packaging
  Disseny de packaging per un nou producte del xocolater Rubén Álvarez.
  0
  Targeta de visita
  Targeta de visita.
  0