Zoo és molt més que un estudi de disseny gràfic i multimèdia ubicat a Vic. Creem projectes globals de comunicació. Treballem amb conceptes clars, una gràfica simple i sobretot bones idees, aplicades a qualsevol suport, ja sigui físic, audiovisual o interactiu.

Zoo Studio

  Interiorisme i disseny industrial
  Interiorisme i disseny de mobiliari per a escola de xocolateria per a professionals. En la reforma es van unir espais que tenien usos diferents, i a l’hora de plantejar l’interiorisme vam optar per emfatitzar aquest concepte, seguint amb l’estètica industrial però donant un caràcter diferent a cada estança amb un únic fil conductor, els colors àcids.
  0
  Campanya Innovacat 2014
  Identitat per als Premis Innovacat. Es premien la innovació i la creativitat aplicades al món de l’empresa. Sota el títol “Un lloc per a les grans idees” s’ha representat la diversitat de projectes empresarials amb bombetes diferents i que es troben en un mateix lloc.
  0
  Stand
  Disseny de l'stand de Can Duran per a la fira Alimentaria. Es planteja un espai obert enfocat al fluxe de visitants on destaca el producte en vitrines il·luminades.
  0
  Projecte global
  Imatge corporativa i interiorisme pel restaurant Cinc Sentits de Barcelona.
  0
  Disseny estand
  Concepte constructiu, interiorisme i disseny de l’estand corporatiu de Tesem per la fira LuxePack 2011 celebrada a Mònaco.
  0
  Imatge coordinada
  Imatge corporativa i interiorisme per a centre d'estètica, Solàrium i SPA situat a la plaça Major de Vic.
  0