Zoo és molt més que un estudi de disseny gràfic i multimèdia ubicat a Vic. Creem projectes globals de comunicació. Treballem amb conceptes clars, una gràfica simple i sobretot bones idees, aplicades a qualsevol suport, ja sigui físic, audiovisual o interactiu.

Zoo Studio

  Naming, disseny de marca i packaging
  Disseny de packaging per a kits de manualitats infantils per a la marca Alpino.
  0
  Naming, imatge corporativa i web
  Naming, imatge corporativa i pàgina web e-commerce de productes d’alimentació de qualitat. El disseny del logotip és el resultat d’actualitzar la gràfica clàssica i tradicional dels colmados. La doble “o” aporta dualitat en el significat i al mateix temps personalització.
  0
  Naming, disseny de marca i packaging
  Concepte, naming, disseny de marca i disseny de packaging per a la nova línia de productes Artbox per la marca Alpino.
  0
  Naming, imatge corporativa i web
  Naming, imatge corporativa i website per a assessoria urbanística on-line. Nom resultant de la contracció de les paraules arquitectura i assessorament. La q entre consonants li dona personalitat i gràficament és l’element singular de la marca.
  0
  Naming, imatge corporativa i web
  Naming, imatge corporativa i pàgina web per a empresa de productes de manualitats i arts plàstiques. Inspiració és una influència a la creació, que personalitzem amb dues N. L’asterisc simbolitza l’espontaneïtat i la creativitat. El cromatisme vol transmetre la varietat de productes enfocats majoritàriament a un públic femení.
  0
  Naming i imatge corporativa
  Imatge corporativa i naming per a centre de fisioteràpia de Barcelona. Amainar, a part de significar que minva el vent i la pluja també és sinònim de calmar. Fonèticament és suau, agradable i tranquilitzador, connota benestar. Gràficament adopta formes suaus amb la repetició d'una a personalitzada, clara i oberta, la filosofia del centre.
  0
  Imatge corporativa
  Naming i imatge corporativa per empresa d'innovació, eficiència i mecatrònica.
  0
  Imatge coordinada
  Naming, imatge corporativa, web i interiorisme per a centre d'assessorament nutricional i dietètic.

  Visitar web
  0