Zoo és molt més que un estudi de disseny gràfic i multimèdia ubicat a Vic. Creem projectes globals de comunicació. Treballem amb conceptes clars, una gràfica simple i sobretot bones idees, aplicades a qualsevol suport, ja sigui físic, audiovisual o interactiu.

Zoo Studio

    Packaging
    Conduru es una xocolata exclusiva que prové d’una petita plantació de cacau de Brasil. Amb aquest cacau s’han produït 100 cilindres de xocolata d’1 kg per obtenir una sèrie limitada de 100 packs. El primer dels quals va ser entregat a Pierre Hermé, triat el millor pastisser del món 2016 a la ceremonia del World’s 50 Best Restaurants que va tenir lloc a Nova York.
    0
    Disseny de la nova identitat
    Disseny de la nova identitat de Bofill. El briefing està orientat en donar un nou enfoc al seu únic producte, la llonganissa Bofill. En aquesta nova etapa de la marca, el client vol afegir una nova característica al producte, la de ser una llonganissa ecològica. La màxima qualitat i la producció ecològica faran de Bofill una de les llonganisses amb més prestigi del món.
    0
    Packaging
    Snowmold és la manera que ha escollit el pastisser Miquel Guarro per felicitar el Nadal d’aquest any 2015.
    El disseny del projecte està inspirat en una de les formes representatives del Nadal, el fractal de neu, que pren protagonisme dins i fora del packaging. 
    0
    Disseny editorial
    La Chocolate Academy és l’escola de formació per a professionals de Barry Callebaut. Cada any ofereix un ampli ventall de cursos per a professionals del món de la xocolata i la pastisseria. El 2012 vàrem rebre l’encàrrec de realitzar el disseny d’aquest catàleg tan singular.
    0
    Packaging
    Disseny de packaging per la presentació de l’oli d’oliva ecològic Ros Caubó, en edició limitada de 100 unitats per a distribuïdors. Per transmetre el caràcter ecològic del producte, utilitzem dues peces de fusta d’olivera i una part interior, feta manualment, a partir de pasta de paper. Les dues parts es fixen amb cordill de cànyem.
    0
    Packaging
    Disseny del packaging per a la nova col·lecció de receptes de l’artista xocolater Miquel Guarro.
     
    El pack conté dos llibres de receptes inspirats en els contes tradicionals, tant en el disseny i en els textos de presentació, com en la tipografía i els acabats –amb els cantells roms i el llom de tela–. Conté també una espatulina.
    0
    Disseny de marca i packaging
    33/35 Studio és un espai de creació i innovació en gelateria i xocolateria.
    El logotip transmet imatge de laboratori, d’experimentació i de desenvolupament per aconseguir nous productes.
    0
    Disseny de marca i packaging
    Rocarell és un oli d’oliva ecològic i també és el tipus de sòl de la finca on creixen les oliveres.
    0
    Concepte i disseny de packaging
    Tocantins és una xocolata que prové d’unes petites plantacions de cacau al delta de l’Amazones. La producció és limitada i reservada exclusivament als “World’s 50 Best Restaurants”. El packaging per a la presentació és de pasta de paper tancat amb cordill i lacre, evocant a un origen remot amb una faixa que li aporta exclusivitat.
    0
    Disseny de marca i packaging
    Ros Caubó és un oli d’oliva ecològic 100% arbequina.
    El disseny de la marca està inspirat en la tradició del comerç marítim i en els instruments de navegació. L’envàs combina recursos estètics de mitjans del segle xx amb la gràfica més actual. La càpsula taronja contrasta amb la gamma de colors orgànics per donar-li personalitat.
    0
    Disseny de marca i packaging
    Disseny de marca i disseny de packaging per la línia super premium Natura Diet de Dingonatura. És un producte holístic per a mascotes basat en una alimentació natural, sana i equilibrada.
    0
    Naming, disseny de marca i packaging
    Disseny de packaging per a kits de manualitats infantils per a la marca Alpino.
    0
    Naming, disseny de marca i packaging
    Concepte, naming, disseny de marca i disseny de packaging per a la nova línia de productes Artbox per la marca Alpino.
    0
    Packaging
    Disseny de packaging de postres realitzat per el restaurant amb estrella Michelin Hisop per el menú de cap d'any. El producte forma part, juntament amb altres plats, d'un menú de catering gourment que es ven a Vila Viniteca. La premisa era que el mateix packaging havia de ser el recipient per servir a la taula.
    0
    Imatge corporativa
    Disseny d'imatge corporativa i disseny de packaging per empresa d'il·luminació i decoració.
    0
    Packaging
    Disseny de packaging per a la marca de cosmètica Bhaskara.
    0
    Packaging
    Disseny de packaging promocional, d'edició limitada, del xocolater Rubén Álvarez per Chocovic.
    0
    Packaging
    Disseny de packaging per a productes tradicionals de qualitat.
    0
    Packaging
    Disseny de packaging pel restaurant Cinc Sentits de Barcelona.
    0
    Packaging
    Disseny de packaging per un nou producte del xocolater Rubén Álvarez.
    0
    Mum
    Disseny i packaging per a una empresa de pastisseria industrial de Dubai.
    0
    Producte i packaging
    Imatge de producte, packagings i catàleg per a marca d'animals de companyia.
    0
    Pack promocional
    Concepte i disseny del packaging per a promocionar el segell de qualitat True Rum. El pack conté monedes de xocolata amb rom del carib creades per l'artista xocolater Ramon Morató.

    Guanyador del premi internacional
    "Design & Design"
    0
    Pack casament Salma Hayek
    Disseny del packaging de l'obsequi per als convidats al casament de Salma Hayek i François-Henri Pinault.
    0
    Ou Codi
    Disseny de packaging per a peça de xocolata d'edició limitada, Ou Codi,
    de l'artista xocolater Rubén Álvarez.
    0
    Campanya doitdifferent!
    Catàlegs i packagings per a medicaments d'animals de companyia d'us veterinari en l'àmbit domèstic.

    Visitar web
    0
    Restyling marca i packaging
    Restyling de marca i packaging per a productes de cosmètica.

    Guanyador del premi internacional
    "Design & Design"
    0