Conduru — Cacao Barry

Branding & Packaging

Conduru és una xocolata exclusiva que prové d’una petita plantació de cacau del Brasil, i amb el qual s’han produït 100 cilindres de xocolata d’un quilo per obtenir una sèrie limitada de 100 packs, el primer dels quals, i sempre el més especial, va ser entregat a Pierre Hermé, escollit el millor pastisser del món del 2016 a la cerimònia del “The World’s 50 Best Restaurants” que va tenir lloc a Nova York.

El concepte i disseny del pack parteixen del principal material amb el qual els agricultors emmagatzemen el cacau: la fusta. A partir d'aquest concepte, hem treballat amb la recerca de diferents tipus de fusta: naturals, tenyides i/o de gruixos variables. 

La composició cromàtica i els gruixos dels diferents tipus de fustes combinats irregularment, aporten ritme i espontaneïtat als packs, al mateix temps que aconsegueixen que cadascun d'ells sigui únic, amb la qual cosa s’aconsegueix personalitat, exclusivitat i un record pel respecte al medi ambient.

 

L’ús de diferents tipografies amb els kernings descompensats reforça la idea de la improvisació genuïna. El cilindre de xocolata va embolicat i protegit amb paper metàl·lic daurat, color que combina perfectament amb els diferents tons de fusta de l’exterior. El tancament del pack és amb imants.

Comparteix

FacebookTwitter