Mireia Ferrer Global Coach

Branding & Web

Després d'una llarga i exitosa carrera formativa i una gran trajectòria professional, la Mireia és avui dia coach. La seva tasca consisteix en ajudar les persones a evolucionar positivament i a tirar endavant en tot moment, mirant enrere només per seguir avançant.

A partir d'aquest clar objectiu, dissenyem una marca plena de personalitat i ambició, on es representa gràficament el concepte principal, l'evolució. Separant el nom de la coach, construïm un esglaó ascendent que potencia el missatge.

La tipografia del logotip és de pal sec, per les seves connotacions actuals, del dia a dia. El baseline "Global Coach" amb tipografia de serif, afegeix a la mateixa marca un punt d'elegància controlat.

Pel desenvolupament de les diferents aplicacions de la papereria, hem escollit uns colors i uns materials amb unes pretensions concretes. 

El bronze dóna qualitat i respecte a la marca amb un punt d'institució, tant pel que fa a l'stamping com al paper, mentre que el blau clar, ens transmet una sensació molt més amable i tendra, que aconsegueix aquesta dualitat que caracteritza el treball de la Mireia: professional i propera al mateix temps.