Hofmann

Interiorism

Disseny d’interiors i aplicació de la identitat gràfica per la nova aula de Hofmann situada a l’emblemàtica Via Laietana. La prestigiosa escola d’Hostaleria i Pastisseria de Barcelona proposa la creació d’un espai culinari que reflecteixi la trajectòria i la filosofia de l’escola des dels seus inicis, però al mateix temps aposta per l’Avantguarda i l’I+D culinari per convertir aquest espai en un punt de referència dins i fora de l’escola.

Hofmann interiorisme
Hofmann interiorisme

El disseny de l’interiorisme es basa en lligar els conceptes passat-present i projectar una imatge d’Avantguarda amb una clara aposta futurista.

Hofmann interiorisme

Es pensa en una solució conceptual de “Box in box”, on l’embolcall interior ja existent del local original representa la història de l’escola i contrasta amb la caixa interior blanca, impol·luta i modulada que delimita la zona de cuina.

Hofmann interiorisme

Un dels reptes va ser trobar la manera d’integrar tot l’equipament culinari dins de l’espai sense que es perdés l’estètica de caixa. A més, pogués anar mutant segons les necessitats i usos de cada moment.
Per aconseguir-ho es va crear una doble pell que amaga tot l’equipament i estanteries als laterals i que a partir d’un sistema de portes permet obrir i tancar segons les necessitats sense perdre l’estètica i concepte inicial.

Hofmann interiorisme
Hofmann interiorisme

Al centre de la caixa s’ubica una gran taula de treball feta amb marbre i acabada en diagonal, detall que caracteritza la imatge corporativa de l’escola. Amb aquesta taula creem un tòtem que passa a ser l’element “joia”.

Hofmann interiorisme

La mateixa sobrietat de l’interiorisme continua amb l’aplicació de la identitat gràfica. En forma de rètol il·luminat, un a l’exterior i un a l’interior del local.

Façana Hofmann

Disseny gràfic: Zoo Studio
Concepte i interiorisme: Zoo Studio + Destila Arquitectura
Arquitectura: Destila Arquitectura

Comparteix

FacebookTwitter