Naming vol. 1

Naming

Estudi d'arquitectura i interiorisme.

 

Entès en el context de destacar, de diferenciar-se de la resta amb unes qualitats marcades i reconeixibles. Paraula curta i contundent però amb una sonoritat suau i agradable. Tot i que s’identifica com a paraula d’origen castellà, no es fa estranya en la resta d’idiomes

Centre de fisioteràpia.

 

El nom ens recorda a “activitat”. Ve del llatí actus, que vol dir ‘moviment’. Fonèticament es pronuncia perfecte i és agradable, al mateix temps que directe, fresc i dinàmic, adjectius associats amb la fisioteràpia.

Línia de packs per la marca Alpino.

 

Naming per a kits de manualitats que en forma de pack regal reuneixen tot el necessari per introduir-se en una tècnica artística amb instruccions i tutorial en vídeo.

Centre de fisioteràpia.

 

Amainar, a part de significar ‘que minva el vent i la pluja’ també és sinònim de ‘calmar’. Fonèticament és suau, agradable i tranquil·litzador. Connota benestar.

Servei online de compra de queviures.

 

El resultat de modernitzar el tradicional colmado amb un joc de paraules amb cool, que vol dir ‘fresc’ en el sentit de modernitat. S’ha agafat el terme colmado com a sinònim de l’abastiment de productes diversos.

Botiga de bicicletes i material per a duatló.
 

Ve de cicle (una altra manera de dir bicicleta en català) i de cicló, fent referencia a la velocitat, a la vegada ho fem rimar amb el descriptor de "bicicletes i duatló".

 

 

Empresa d’eficiència energètica i mecatrònica.

 

El nom surt de la unió d’aquests dos termes.

Mesura estàndard dels contenidors de mercadeig més utilitzats al món.

 

El naming ens introdueix i explica l'activitat que desenvolupa l'empresa. És fresc i sorprèn, és pronunciable i internacional, i gràficament pot ser molt ric.

Productes de manualitats que es complementen amb una comunitat online de tutorials, intercanvi i creativitat.

 

Inspiració és una influència a la creació, que personalitzem amb dues “n”. 

Marca de mobles i productes per a la llar.

 

El mateix nom ja ho descriu. Pretén connotar un nom actual i modern, fent la contracció de les paraules mola + forma. Moloform és la marca que dissenya productes per la llar amb formes originals i molonas.

Marca per productes d'ofertes amb cop.

 

Acrònim format per les paraules oferta + toc (cop, toque) + stockStock denota l’agilitat de servir al moment. El so ens recorda una mica el terme ofertón. Fonèticament no es defineix, no és català, ni castellà, ni anglès.

Empresa d’aplicacions per mòbils.

 

Jugar i –teria. La unió entre aquests dos mots, el primer en anglès i el segon, com a sufix comú, formen el nom de l’empresa d’aplicacions de jocs per a dispositius mòbils.

Revista de seients.

 

Sit és curt, clar i amb una sonoritat agradable. El verb sit significa ‘seure’ en anglès, i és el nom de la revista per a la marca de seients col·lectius d'ús públic Figueras.

 

Pack de motlles de xocolata en forma de fractal de neu.

 

La unió de les dues paraules snow + mold descriuen clarament el contingut del pack; motlles en forma de fractal de neu. La unió de dues paraules de quatre lletres cada una, fa que quedi un nom molt equilibrat visualment i fonèticament on, a més a més, la W i la M de costat poden tenir un joc visual molt atractiu.

 Postres amb nom de contes.

 

El nom ve d'una expressió castellana. Són unes receptes molt llargues amb uns títols, que explicant-los amb una introducció, es podien entendre com el títol d'un conte.