Panettone — Hofmann

Packaging

Pastisseria Hofmann i Bean to Bar del Museu de la Xocolata de Barcelona, s'uneixen per a crear un panettone exclusiu d'edició limitada i numerada de 100 unitats, per Nadal. Artesà, natural i elaborat amb productes de primera qualitat, xocolata Bean to Bar Papua Nova Guinea i vainilla Bourbon torrada.

El repte del projecte esdevé en la unió entre la robustesa i origen de Bean to Bar, i l'elegància i rigorositat de la pastisseria Hofmann, en un packaging singular i exclusiu per a un producte d'alta qualitat de només 100 unitats.

Per aconseguir aquesta simbiosi entre dos conceptes aparentment oposats, dissenyem una tipografia bold condensada amb unions i terminacions molt fines que cobreixen, amb una imponent taca negra, tot el packaging kraft a través de la paraula Panettone. Combinat amb elements especials i tipografies que aporten bellesa, elegància, luxe i singularitat.

Per acabar de donar forma al packaging, realcem el concepte d'origen, artesà, natural i auster, a través d'un lettering contundent amb un traç despreocupat i fet a mà de l'1 al 100, esdevenint una peça única i d'edició limitada.