Gonzalez & Co.

Branding & Packaging

Gonzalez & Co. Mexican Grill, és una cadena de restaurants de cuina Tex-Mex. D'inspiració Mexicana, però amb gustos i estils adoptats de la cuina Texana, en aquest cas amb un caire més occidentalitzat. El restaurant fusiona els conceptes "fast food" per la rapidesa del servei, i "slow cook" per l'elaboració slow de tots els seus plats. Valors a destacar tant en la seva identitat i comunicació, com en l'interior dels seus locals.

A l'hora de redissenyar el logotip, habíem de mantenir l'icònic cactus i el color groc de l'anterior logotip. A partir d'aquí, l'objectiu es focalitza en la personalitat i l'autenticitat de la marca. Per dissenyar un logotip versàtil i memorable, personalitzem la tipografia amb serifes i terminacions punxegudes, fent referència al cactus i també a les tipografies manuals i mecàniques que caracteritzen els mercats i comerços mexicans.

De la manera que es planteja el logotip, no només s'aconsegueix tenir personalitat i autenticitat, sinó que permet generar diferents versions, que variaran depenent del suport, sense perdre la iconicitat.

Per a la comunicació, combinem constantment copys, paraules o expressions mexicanes i angleses, amb il·lustracions senzilles, creant un univers expressiu amb molta personalitat i amb un caràcter desenfadat i autèntic.

La segona part que constitueix el projecte és la identitat gràfica aplicada a l'espai. Pintura sobre parets de ceràmica, cartells encolats sobre parets irregulars i missatges impactants amb força visual, traslladen el concepte street i informal amb una expressió particular als dos restaurants de Gonzalez & Co. situats a Barcelona.

Disseny gràfic: Zoo Studio
Interiorisme: Sandra Tarruella Interioristas