Kraving Kitchens

Branding & Packaging

Kraving Kitchens és una startup de Food Delivery, una "ghost kitchen" que neix amb l’objectiu d’oferir menjars via delivery de diferents llocs del món, inspirats en els mateixos mètodes de cuina tradicionals. També és una marca que té un compromís fort amb la sostenibilitat i l’ecologia.

Kraving Kitchens minimitza tots els residus possibles, des del “food waste”, amb coccions lentes per aprofitar al màxim els ingredients, fins a l’ús de materials reciclats i compostables i reduint el plàstic per complet en tot el seu packaging. Hem usat cartó de fibra verda i bioplàstic PLA per tots els elements que configuren el packaging.

Kraving Kitchens

Per la marca del grup Kraving Kitchens, hem dissenyat un sistema gràfic neutre, sense decoracions i capaç de conviure i deixar espai a les submarques.

Kraving Viet és la primera submarca, i ofereix cuina vietnamita. El concepte i disseny estan inspirats en el caos i el desordre que es respira en els carrers de Vietnam. El barreig de gustos, olors i colors, tot concentrat en un sistema gràfic d’adhesius i tampons de diferents mides.

Les il·lustracions i missatges descriuen el menjar, el país i els seus costums. L’aplicació dels adhesius i tampons és aleatòria, cada pack és diferent i únic. El disseny gràfic s’aplica de forma orgànica, respectant i emfatitzant el concepte de la marca.

El Mediterrani dóna nom a Kraving Med, la segona submarca del projecte. El concepte gràfic es basa en les sensacions que ens ofereix el context geogràfic, poetitzant moments idíl·lics que et transporten a la cuina mediterrània.

Kraving Viet

Una tipografia orgànica, formes lleugeres per reforçar el missatge i colors inspirats en el Mediterrani es combinen en els diferents adhesius que s’apliquen aleatòriament en els packs.