Solution — Chocolat Factory

Packaging

Chocolat Factory és una reconeguda marca de productes de xocolata amb 17 botigues. Chocolat Factory ens encarrega el disseny de packaging per la nova gamma de productes per fer xocolata desfeta. El client ens demana un disseny que segueixi l’estil que defineix la marca, però no d’una forma totalment estricta. L’ús controlat de la tipografia, com a principal element del disseny i dels colors plans, defineixen la identitat d’aquesta marca des de la seva creació.

Solution - Chocolat Factory

El projecte inclou la creació d’un naming i la nostra proposta es basa en un concepte amb doble sentit: “Solution”. Fa referència a la dissolució de la xocolata en un líquid i al mateix temps, també a la idea de solucionar.

Solution - Chocolat Factory

Seguint amb la idea del naming “Solution”, per al disseny del packaging, proposem un una estructura cilíndrica i un joc a partir de dividir el format en 3 parts; la base, un anell central i la tapa. Tant l’anell com la tapa poden girar en ambdós sentits. Si fas coincidir les 3 parts tindràs tota la informació ordenada, has aconseguit la solució.

Solution - Chocolat Factory

La gamma de packaging està formada per 3 productes. A través de la composició i la tipografia donem unitat a la gamma. Per contra, utilitzem combinacions de colors per diferenciar els productes i per descriure les característiques de cada un d’ells: amb llet, amb espècies i 72% cacau.

Solution - Chocolat Factory

Un cop retirada la tapa, trobem les instruccions d’ús. Utilitzem aquesta superfície interior per col·locar els textos tècnics acompanyats d’una bateria d’icones.

Solution - Chocolat Factory
Solution - Chocolat Factory
Solution - Chocolat Factory

Premis

ADCE 2023 — Bronze — Packaging
Laus 2023 — Bronze — Línia de pack i/o etiqueta

Comparteix

FacebookTwitter