Mooi Mooi

Branding & Packaging

Mooi Mooi és una gelateria innovadora i artesanal, creada pel conegut xef Oscar Bosch, ubicada a la ciutat de São Paulo, Brasil. Aquesta nova i emocionant experiència gastronòmica ofereix gelats personalitzats, fets al moment i amb una àmplia varietat de sabors.

El projecte inclou la creació d'un naming que presenta una clara inspiració en les onomatopeies. El naming Mooi Mooi es basa en la repetició d'una síl·laba sense significat, però amb una fonètica agradable i un toc infantil, que resulta en una marca distintiva i fàcil de recordar.

Hem dissenyat una marca dinàmica i vibrant a partir d'un sistema gràfic basat en il·lustracions psicodèliques, al·lucinògenes, calidoscòpiques i oníriques.

Aquestes il·lustracions són la representació visual de les sensacions i explosions de sabor que els gelats creen. Volíem transportar els consumidors a un món de fantasia on poden explorar una àmplia gamma de gustos únics i emocionants.

A més, hem utilitzat parts de les il·lustracions per crear personatges individuals. Aquests personatges fantàstics formen part de la identitat de la marca i aporten més flexibilitat en l'aplicació del disseny a una àmplia gamma de formats, com envasos de gelats, papereria de l'empresa, retolació, merchandising…