Her&Him — Pujolasos

Packaging

Her & Him és un concepte de marca de perfumeria dissenyada per presentar les últimes innovacions de Pujolasos en el camp de la perfumeria i cosmètica, presentades a la Fira Luxe Pack Mònaco 2017. Segurament, la  fira més important de l'any del sector del packaging de luxe.

Hem dissenyat una marca àcida, irreverent i jove, inspirada en el "New Rave", la "Full Moon Party"; i l'street art, per presentar nous acabats i materials trencadors en el sector de la perfumeria.

Hem usat diferents materials, tècniques i acabats que es fusionen entre si però que alhora també xoquen entre ells. Volem generar una entropia que esdevingui en un luxe irreverent.

Degradats aplicats amb esprai, esquitxades de pintura, cordills de colors llampants i plàstics translúcids que juguen amb la llum i contrasten amb la humilitat, la noblesa i la puresa de la fusta de faig.

El verd fluor i el rosa fluor, en els packs, marquen els dos sexes per crear una col·lecció que juga amb els límits de la ambigüitat entre quins productes són per home i quins per dona amb la possibilitat de poder-los barrejar per crear nous perfums.