Templos del producto — Planeta Gastro

Disseny editorial

Templos del producto és un llibre objecte que conté una selecció de 14 restaurants caracteritzats per una cuina tradicional basada en la qualitat i origen del producte.

El llibre narra l’experiència viscuda per l’editor i els autors durant una ruta gastronòmica de mes de 20000 km i 18 mesos. Elkano, El Faralló, El Campero, Ca l’Enric o Etxebarri són alguns dels restaurants de culte que formen part del llibre.

El producte extrem i la cuina poc intervencionista són la característica principal d’aquests restaurants, i és per això que hem dissenyat un llibre de formes austeres, sense decoracions sobrants, contundent en els contrastos i amb imatges sinceres.

L’ús dels materials i el contrast entre ells respon a la dualitat entre la naturalitat d’alguns d’aquests restaurants, i al mateix temps, el producte d’alta qualitat que ofereixen.

En el llibre, ho hem transmès, per exemple, en la combinació de paper gofrat a les cobertes, simulant el que es pot trobar en les estovalles d’alguns d’aquests locals, junt amb l’stamping en or dels segells.

A l’interior, el contrast es troba en elements com la combinació de tipus de papers, o la dualitat entre color i blanc i negre.

La personalitat del llibre també es defineix en el mapa de carreteres que es troba a la contraportada i a les fotografies de notes de comanda originals dels cambrers.

Editor: Jon Sarabia
Fotografia: Joan Pujol-Creus

Comparteix

FacebookTwitter