Trofeus Luxe Pack New York — Pujolasos

Disseny de trofeu

Luxe Pack New York, una de les fires de perfumeria més prestigioses del món, ha encarregat a Pujolasos, empresa referent en la fabricació de taps de fusta per a perfumeria, cosmètica i begudes, el disseny i producció de dos trofeus per a premiar l’empresa i també la iniciativa més verda i sostenible d’entre tots els participants de l’edició 2017.

Conseqüents amb el tipus de premi, amb la temàtica de la fira i amb la ciutat de Nova York, hem dissenyat dos trofeus amb materials nobles i 100% sostenibles.

Un skyline, fent èmfasi a la ciutat de Nova York, composat a partir de diferents fustes d’arreu del món, des de les més cares a les més “comunes”. Representen la diversitat, l’expansió, la internacionalització… de la fira, expositors i productes que s'hi poden trobar.

Fustes treballades al natural, de forma artesana i sense cap tipus de vernís. Són fustes recuperades de les restes de vàries produccions i degudament marcades per indicar el seu lloc d’origen.

Per a la base de trofeu, hem buscat el contrast amb un altre material pur a la vegada que luxós i refinat com és la porcellana. Està treballada de manera totalment artesanal, buscant el punt d’imperfecció que faci únic cada trofeu.

Comparteix

FacebookTwitter